кадър; Режисьорът Съни Сънински разказва за битката си с вируса. По

...
кадър; Режисьорът Съни Сънински разказва за битката си с вируса. По
Коментари Харесай

Режисьорът Съни Сънински: Прекарах 12 дни в болница с ковид. Това са най-тежките дни в живота ми

кадър; 

Режисьорът Съни Сънински споделя за борбата си с вируса. По думите му, това е най-трудното през което е прекосявал в живота си. Сънински споделя за това по какъв начин болеста се появява и по какъв начин е минала при него.

Пред той описа за срещата с вируса, престоя си във ВМА и приятелите в един от най-тежките моменти в живота си. Режисьорът прикани доброволци да оказват помощ на лечебните заведения в един от най-тежките моменти.

Битката на Сънински с ковид стартира 10 дни преди да бъде приет в болница във ВМА. Симптомите са болки в тялото и температура.

" Мислех първоначално, че е една елементарна простуда, която минава в грип, тъй като болките са такива, единствено че тук след 10 дни усетих нещо, което никак не ми харесва, а точно едно леко свиване на дъха. И при мен нямаше никакви други признаци. Нито липса на подушване, нито липса на усет, дори нямах кашлица. Единственият признак, който не спираше, беше температурата. Дишането ставаше все по-кратко и по-кратко, до момента в който просто една вечер вечерта изпаднах в потрес, че не мога да вдишвам. И по този начин няколко пъти ", описа Сънински.

 

Едновременно с него, в същото положение е и брачната половинка му. Човекът, на който първо се сеща да се обади, е артистът Любо Нейков, който им оказва помощ да отидат до ВМА.

" Това беше в действителност пъкълът. Никой на никого не можеше да помогне. Децата се суетяха. Тогава се обадих на моя другар Любо Нейков и му споделих просто " Любо, помощ! " С Любо сме доста положителни другари, последните години не сме се виждали. Чухме се преди месец-два. За никой различен не се сетих. Молех се на Господ, за никой различен не се сетих. Той за 10 минути пристигна, все едно слезе Господ. Всичко беше проведено, всичко ни чакаше и ние се спасихме. Шест индивида ни поеха, трима работеха върху мен, трима върху жена ми. Ние нямахме сили нито да ни създадат проучвания, просто легнахме и край. Почнаха вливания, само че на другия ден беше по-ужасно, тъй като когато трябваше да ни създадат фотоси, аз просто не можех да вървя. Всяко ставане от леглото изисква О2, а аз нямах грам. То е едно... не мога да го дефинира... положение на полуживот ", изясни Сънински.

Той прекарва 12 дни в болничното заведение и споделя, че това са едни от най-тежките дни в живота му.

" Сега виждам, че има по 2000 инфектирани дневно. Ние бяхме в миг когато бяха 800. Все още имаше място. В момента ВМА е претъпкана. Сестрите, които се грижат, не монументи да им повдигнат, само че това са хората, които правят операциите. Те са техните ръце, очи, уши на докторите. Там има хора, които плачат в интензивното, които викат, които се давят, душат, аз ги слушам. И тези хора би трябвало да бъдат обслужени от някой. Те са две сестри, от време на време три. Работят по 24 ч. Аз се чудех по какъв начин устоят ", сподели режисьорът.

Съни Сънински приканва хората да съблюдават ограниченията, а доброволци да се включат в битката с Ковид-19, тъй като лечебните заведения имат най-вече потребност от това в този момент.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР